YHTEYDENOTTO / PALAUTE
Palautetta ja kysymyksiä seurakunnalle?

Tai haluaisitko tehdä vapaaehtoistyötä?
Sinua tarvittaisiin esimerkiksi ulkoiluseurana, kaupassakäyntiapuna, leiri- ja retkiavustajana, ääneenlukijana, juttukumppanina, lipaskerääjänä, kokkauskaverina, tapahtumien talkoolaisena, varamummona tai -vaarina, musikanttina tai harrastuspiirin vetäjänä. - Vai oletko itse vapaaehtoistyöntekijän avun tarpeessa? Täytä alla oleva lomake tai soita, niin pääsen asiassa eteenpäin.

Huom! Virkatodistukset tilataan kirkkoherranviraston numerosta puhelimitse. Tällä palautesivulla ei voi tilata virkatodistuksia.Tämän palautteen kautta ei myöskään voi kysellä kirkonkirjoihin liittyviä tietoja. Kirkonkirjoihin liittyviä tiedusteluja voi tehdä ainoastaan puhelimitse kirkkoherran viraston numerosta 09-239 1525. Sukuselvityspyynnöt vain puhelimitse, sukututkimustilaukset kirjallisena vain tavallisena postina.

Muistathan antaa yhteystietosi, jos odotat yhteydenottoamme!

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköposti*
Kysymys tai viesti