OlenNainen 2017

Mistä kristinuskossa on kysymys? Onko se hyvän tekemistä vai armon osallisuutta? Miksi tarvitsisin evankeliumia? Mitä uskomisesta seuraa?

Me ihmiset itkemme ja nauramme. Nämä ja monet muut tunteet kuuluvat elämään ja ovat itsessään neutraaleja, tunteet eivät ole hyviä tai pahoja. On tärkeää myös ymmärtää, että emme aina voi tunteillemme mitään; ne tulevat ja niiden täytyy saada tulla. Mikä auttaa meitä, kun koemme syyllisyyttä tunteistamme joita emme haluaisi tuntea?

Kukaan ei ole liian valmis kysymään tai pohtimaan. Olemme ihmisinä samalla lähtöviivalla. Muun muassa näihin kysymyksiin etsimme yhdessä vastauksia Sipoossa järjestettävässä OlenNainen-naistenpäivässä. OlenNainen-tapahtuma on naisten oma kohtaamispaikka, jossa elämää, arkea, uskoa ja itseä tarkastellaan naisen näkökulmasta. Suomen Raamattuopistolta mukana vierailemassa ovat evankelista, naistyön koordinaattori Anne Pohtamo-Hietanen ja julistustyön aluejohtaja Aino Viitanen. Päivässä mukana myös seurakunnasta pastori Aija Wist.

OlenNainen-naistenpäivä järjestetään Sipoon kirkonkylän seurakuntatalolla (Iso Kylätie 1, Sipoo) lauantaina 18.11.2017 klo 11.30–15.45. Osallistumismaksu 12 €, sisältää ruokailun (klo 12.20) ja kahvin (klo 14.30). Ilmoittautuminen ma 13.11. klo 16 mennessä (nimi ja ruokavalio) ensisijaisesti aija.wist@evl.fi tai 050 563 7823. Tilaisuudessa hyvin varustettu kirjapöytä ja kolehti kerätään Suomen Raamattuopiston naistyölle. Järjestäjinä Sipoon suomalainen seurakunta ja Suomen Raamattuopisto.