Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo, rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus. (1 Kor. 13:13)

Kirkollisessa avioliittoon vihkimisessä avioliitolle pyydetään siunausta. Vihittävät jättävät yhteisen liittonsa Jumalan huolenpitoon. Seurakunta rukoilee Jumalan siunausta avioparille. Liitto ei ole kiinni vain ihmisistä, vaan Jumala siunaa yhteistä elämää. Ilmaistessaan tahtonsa rakastaa toinen toistaan vihittävät sitoutuvat avioliittoon ja siihen, että tekevät parhaansa, jotta kumpikin voisi olla siinä onnellinen.

Sipoossa naimisiin!

Sipoon kirkko ja Vanha kirkko ovat erinomaisia vihkipaikkoja. Vanha kirkko on auki vain kesän aikana, koska sitä ei ole lämmitetty mutta Sipoon kirkossa voi viettää häitä ympäri vuoden. Kirkollinen vihkiminen ei maksa mitään - kirkosta ei oman seurakunnan jäseneltä peritä vuokraa ja pappi on ilmainen.

Jos kirkko tuntuu liian isolta, voi vihkimisen järjestää  myös juhlapaikalla, kotona, mökillä, pihalla tai melkein missä tahansa vihkiparin toivomassa paikassa.

Täältä löytyy "info ja asiointi" -osion tiedot vihkiajan varaamisesta ja esteiden tutkinnasta Sipoon suomalaisessa seurakunnassa.

Kun haluat järjestää häät tai avioliiton siunaamisen Sipoossa, ota yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

häät