ALFA-kurssi

Pappila

10 kookoontumiskertaa ja viikonloppukurssi

Alfa-kurssi tarjoaa mahdollisuuden elämän perusasioiden pohtimiseen.

Mikä on elämän tarkoitus? Miksi elämässä on kärsimystä? Mistä voin löytää toivon?

Alfa-kurssi on helppo tapa tutustua kristinuskoon, saada uusia ystäviä ja syventyä isojen kysymysten äärelle hyvässä seurassa.  Kurssi sisältää kymmenen viikkotapaamista, joista viimeisellä kerralla on ALFA-juhla ja  yhden  leiriviikonlopun Sipoossa. Kokoontumiset Pappilassa klo 18.30-20.30 os. Kuninkaantie 28.

Tapaamiset alkavat yhteisellä ruokailulla, jonka jälkeen on alustus päivän aiheesta ja keskustelua pienryhmissä.

Kustannukset: pieni ruokamaksu ja leiriviikonloppu 60 €.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset ma 12.2.2018 mennessä ensisijaisesti sähköpostitse aija.wist(at)evl.fi. Jos et käytä sähköpostia niin 0505637823

Sipoon kirkko

Kristittyjen ykseyden rukouspäivän iltakirkko

Iltakirkossa rukousta, musiikkia ja ehtoollinen. Lämpimästi tervetuloa rukoilemaan kanssamme!

Eija Fuller-Juusti ja Harri Juusti, Hirvitie 7, Sipoo

Siioninvirsiseurat

Tule mukaan kotiseuroihin ja tilaisuuksiin!

Sipoon kirkko

Messu, 3. sunnuntai loppiaisesta

Jeesus herättää uskon. Kolehti kristittyjen ykseyden edistämiseen Suomen ekumeenisen neuvoston kautta.