Punainen lanka - nuorten leiri Nilsaksessa

Punainen lanka - nuorten leiri Nilsaksessa

Nilsaksen leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Nuorten leirillä Nilsaksessa vietetään huikean kivaa keväistä viikonloppua. Tule mukaan! Leiri on myös osa isoskoulutusta.

Punainen lanka -leiri on tarkoitettu isoskoulutuslaisille ja nuorille Nilsaksessa. Aloitamme perjantaina klo 17.00.  Leiri maksaa iskolaisilta 20 € ja nuorilta 30 €. Paikkoja on rajoitetusti, mutta iskolaisilla on leirille varma sisäänpääsy. Muut nuoret saavat loppupaikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirin päätöspäivänä sunnuntaina tulemme yhteiskuljetuksella messuun Sipoon kirkkoon. Messussa uudet isoset siunataan ja messun jälkeen juhlat jatkuvat Nikkilän seurakuntatalolla todistusten jaon  ja kakkukahvien merkeissä. Kaikki seurakuntalaiset ovat tervetulleita juhlaan, joka päättyy viimeistään klo 13.00.

Ilmoittaudu leirille viimeistään 11.4. ylläolevan linkin kautta.