Punainen lanka - nuorten leiri Nilsaksessa

Punainen lanka - nuorten leiri Nilsaksessa

Nilsaksen leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Nuorten leirillä Nilsaksessa vietetään huikean kivaa keväistä viikonloppua. Tule mukaan! Leiri on myös osa isoskoulutusta.

Punainen lanka -leiri on tarkoitettu isoskoulutuslaisille ja nuorille Nilsaksessa. Aloitamme perjantaina klo 17.00.  Leiri maksaa iskolaisilta 20 € ja nuorilta 30 €. Paikkoja on rajoitetusti, mutta iskolaisilla on leirille varma sisäänpääsy. Muut nuoret saavat loppupaikat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirin päätöspäivänä sunnuntaina tulemme yhteiskuljetuksella messuun Sipoon kirkkoon. Messussa uudet isoset siunataan ja messun jälkeen juhlat jatkuvat Nikkilän seurakuntatalolla todistusten jaon  ja kakkukahvien merkeissä. Kaikki seurakuntalaiset ovat tervetulleita juhlaan, joka päättyy viimeistään klo 13.00.

Ilmoittaudu leirille viimeistään 11.4. ylläolevan linkin kautta.

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.