Retki Vivamon Raamattukylään

Retki Vivamon Raamattukylään

Lohja

Tule mukaan kokopäiväretkelle Lohjalle! Voit hypätä bussin kyytiin kirkonkylältä tai Söderkullasta.

Katsomme yhdessä ulkoilmaesityksen "Paratiisin portit", tutustu lähemmin näytelmän sisältöön ja Vivamon Raamattukylään www.vivamonraamattukylä.fi.

Retkimaksu on 20€/aikuinen, lapset maksutta. se sisältää kuljetuksen ja esityksen.

Omakustanteinen lounas maksaa 11.50€, lasten lounas -25%, muista ilmoittautuessasi kertoa, osallistutko lounaaseen! Voit myös ottaa omat eväät mukaan.

Lähtö seurakuntatalolta kirkonkylältä klo 9, ja Söderkullasta (Opintie 6) klo 9.15.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 7.5. Sonjalle! sonja.krogars@evl.fi

Ilmoittautuessasi kerro kummalta pysäkiltä tulet mukaan ja osallistutko lounaaseen!

Lue lisää Vivamon Raamattukylästä ja esityksestä!

Söderkullan seurakuntakeskus

Perhekerho Söderkullassa

Ohjelmassa leikkiä, laulua ja kädentaitoja koko perheelle. Aamupala tarjolla klo 9-10, 2€/perhe. Tervetuloa!

Varaslähtö Wappuun!

Seurakuntatalolla sunnuntaina heti messun jälkeen!

Söderkullan seurakuntakeskus

Perhekerho Söderkullassa