Toimintaa koululaisille

Alakouluikäisten tyttöjen ja poikien toimintaa seurakunnassa ovat  mm. retket, kerhot, leirit, tapahtumat ja kouluyhteistyö.

KERHOT

Koululaisille järjestetään kerhoja, joissa toimii ohjaajina koulutetut vapaaehtoiset nuoret.

Liikuntakerho Tempo maanantaisin klo 15.30-16.30 Lukkarin koulun liikuntasalissa 1.-5. luokkalaisille. Kerhoa ei ole 2. pääsiäispäivänä 2.4.

Taidekerho tiistaisin klo 15-16 Lukkarin koululla 1.-6. luokkalaisille. Luvassa monenlaista taidetta. Voit myös ehdottaa mitä kerhossa tekisitte.

Kaksikielinen Palloilukerho tiistaisin klo 16.00-17.10 Kyrkoby skola. 1.-6. luokkalaisille. Kerhossa pelataan erilaisia pallopelejä ja leikitään. Ota mukaan mukavat vaatteet ja sisäkengät.

Huom! Kerhot eivät kokoonnu viikolla 13.

 

Pop up kokkis 1-4 luokkalaisille / Huom. molemmat kokkikerhot ovat nyt täynnä!

Söderkullassa kokoontuu keväällä kaksi neljän kerran kokkikerhoa 28.2.-21.3. ja 4.4.-25.4.  klo 15.30-17 Sipoonlahden koulun kotitalousluokassa. Yhteen kerhoon mahtuu 12 lasta.
Lisätietoja antaa Nina, nina.okkonen@evl.fi

LAPSIKUORO VÄLKE

Tervetuloa laulamaan, sinä alakoululainen:)    

Harjoittelemme torstaisin:
klo 15-15.45 palvelutalo Linda, Söderkulla
klo 16-16.45 seurakuntatalo, Nikkilä

Lisätietoja kanttori Tiina Paloniemi, 050 520 5805 

LEIRIT

Leirejä järjestetään ympäri vuoden. Niihin sisältyy paljon yhteistä ohjelmaa mm. leikkiä, liikkumista, askartelua ja hiljentymistä Taivaan Isän edessä. Sisarusalennuksen (5€) saa toisesta imoittautuneesta alkaen. Leirimaksusta on mahdollista saada alennusta tai vapautus taloudellisista syistä. 

YHTEISTYÖ KOULUJEN KANSSA

Seurakunta tekee yhteistyötä Sipoon suomenkielisten koulujen kanssa. Kouluissa pidetään mm. säännöllisesti päivänavauksia ja työntekijät vierailevat kouluissa pyydettäessä. Kutsumme perinteikkäästi vuosittain Sipoolaiset 2. luokkalaiset tutustumaan Sipoon kirkkoon.

Ota yhteyttä

Nina Okkonen
Nuorisotyönohjaaja
 
Sanna (Sansku) Rauhala
Nuorisotyönohjaaja