Toimintaa koululaisille

Alakouluikäisten tyttöjen ja poikien toimintaa seurakunnassa ovat  mm. retket, kerhot, leirit, tapahtumat ja kouluyhteistyö.

KERHOT

Koululaisille järjestetään kerhoja, joissa toimii ohjaajina koulutetut vapaaehtoiset nuoret.

Kerhokausi on päättynyt.

Syksyn kerhoista tiedotamme heti kerhopaikkojen ja -aikojen varmistuttua.

Mikäli haluaisit toimia ohjaajana koululaisten kerhossa, ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Nina Okkoseen.

LAPSIKUORO VÄLKE

Tervetuloa laulamaan, sinä alakoululainen:)

Harjoittelemme torstaisin:
klo 15-15.45 palvelutalo Linda, Söderkulla
klo 16-16.45 seurakuntatalo, Nikkilä

Lisätietoja kanttori Tiina Paloniemi, 050 520 5805

LEIRIT

Leirejä järjestetään ympäri vuoden. Niihin sisältyy paljon yhteistä ohjelmaa mm. leikkiä, liikkumista, askartelua ja hiljentymistä Taivaan Isän edessä. Sisarusalennuksen (5€) saa toisesta imoittautuneesta alkaen. Leirimaksusta on mahdollista saada alennusta tai vapautus taloudellisista syistä.

YHTEISTYÖ KOULUJEN KANSSA

Seurakunta tekee yhteistyötä Sipoon suomenkielisten koulujen kanssa. Kouluissa pidetään mm. säännöllisesti päivänavauksia ja työntekijät vierailevat kouluissa pyydettäessä. Kutsumme perinteikkäästi vuosittain Sipoolaiset 2. luokkalaiset tutustumaan Sipoon kirkkoon.