Toimintaa koululaisille

Alakouluikäisten tyttöjen ja poikien toimintaa seurakunnassa ovat  mm. retket, kerhot, leirit, tapahtumat ja kouluyhteistyö.

Kerhot

Koululaisille järjestetään kerhoja, joissa toimii ohjaajija koulutetut vapaaehtoiset nuoret.

Liikuntakerho Tempo maanantaisin klo 15.30-16.30 Lukkarin koulun liikuntasalissa 1.-5. luokkalaisille. Joulutauon jälkeen kerho jatkuu 8.1.

Taidekerho tiistaisin klo 15-16 Lukkarin koululla 1.-6. luokkalaisille. Luvassa monenlaista taidetta. Voit myös ehdottaa mitä kerhossa tekisitte. Kerho alkaa 16.1.

Kaksikielinen Palloilukerho tiistaisin klo 16.00-17.10 Kyrkoby skola. 1.-6. luokkalaisille. Kerhossa pelataan erilaisia pallopelejä ja leikitään. Ota mukaan mukavat vaatteet ja sisäkengät. Joulutauon jälkeen kerho jatkuu 9.1.

Leirit

Leirejä järjestetään ympäri vuoden. Niihin sisältyy paljon yhteistä ohjelmaa mm. leikkiä, liikkumista, askartelua ja hiljentymistä Taivaan Isän edessä. Sisarusalennuksen (5€) saa toisesta imoittautuneesta alkaen. Leirimaksusta on mahdollista saada alennusta tai vapautus taloudellisista syistä.

Yhteistyö koulujen kanssa

Seurakunta tekee yhteistyötä Sipoon suomenkielisten koulujen kanssa. Kouluissa pidetään mm. säännöllisesti päivänavauksia ja työntekijät vierailevat kouluissa pyydettäessä. Kutsumme perinteikkäästi vuosittain Sipoolaiset 2. luokkalaiset tutustumaan Sipoon kirkkoon.

Nina Okkonen
Nuorisotyöntekijä