Päiväkerhot

Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys. Se on osa kirkon varhaiskasvatusta alle kouluikäisille, eli 3-6 vuotiaille lapsille. Päiväkerho on lasta varten; hänen kasvunsa ja oppimisensa pesäpaikka, sen arkea värittää monenlainen toiminta jonka sisällön luovat lastenohjaajat yhdessä lasten kanssa.

Kerhopisteet ja päiväkerhopäivät

Söderkulla

Seurakuntakeskus Terveystie 3
maanantaisin klo 13-16 ja perjantaisin klo 8.30-11.30

Nikkilä

Kirkonkylän seurakuntatalon kerhotilat, Iso kylätie 1
tiistaisin ja torstaisin klo 8.30 - 11.30

Kerhoihin haetaan keväisin. Vapaita paikkoja voi kysellä myös kesken toimintakauden ja täyttää hakemuksen milloin vain. Päiväkerho on 3- 6-vuotiaille lapsille, ja lapsen pitää olla täyttänyt kolme vuotta päästäkseen kerhoon.

Kerhomaksut vuonna 2017: 2-päiväinen kerho, 40€ / lukukausi

Ole tarvittaessa yhteydessä kerhoon liittyvistä asioista ja kysyäksesi vapaista kerhopaikoista!

Tästä löytyy päiväkerhon hakemuslomake

Sirpa Pihlasvuori

Lisää päiväkerhoista:

Turvallisessa ilmapiirissä tuetaan ja vahvistetaan lapsen suhdetta

-    omaan itseen
-    toisiin ihmisiin
-    Jumalaan
-    luontoon

Kerhopäivän ohjelmaan sisältyy mm. hartaushetki, leikkiä, laulua, kädentöitä, satuja ja ulkoilua ja syödään omat eväät. Lapsityön kanttori pitää päiväkerhoissa säännöllistä ja tavoitteellista muskaritoimintaa.