Päiväkerhot

Päiväkerhon perustana on kristillinen ihmiskäsitys. Se on osa kirkon varhaiskasvatusta alle kouluikäisille, eli 3-6 vuotiaille lapsille. Päiväkerho on lasta varten; hänen kasvunsa ja oppimisensa pesäpaikka, sen arkea värittää monenlainen toiminta jonka sisällön luovat lastenohjaajat yhdessä lasten kanssa.

Kerhopisteet ja päiväkerhopäivät

• Nikkilä, Kirkonkylän seurakuntatalon kerhotilat, Iso kylätie 1, tiistaisin ja torstaisin klo 8.30 - 11.30

• Söderkulla, Seurakuntakeskus Terveystie 3, 2krs., maanantaisin klo 13-16 ja perjantaisin klo 8.30-11.30. (Huom. Söderkullan päiväkerho muuttaa syksyllä 2018 Söderkullan kirkon päiväkerhotilaan)

Kerhoihin haetaan keväisin. Vapaita paikkoja voi kysellä myös kesken toimintakauden ja täyttää hakemuksen milloin vain. Päiväkerho on 3- 6-vuotiaille lapsille, eli lapsen pitää olla täyttänyt kolme vuotta päästäkseen kerhoon.

Kerhomaksut vuonna 2018: 2-päiväinen kerho, 40€ / lukukausi

Haku syksyn 2018 päiväkerhoihin jatkuu!

·Nikkilän päiväkerho seurakuntatalon päiväkerhotiloissa
alkaa viikolla 33 (ma 13.8.) Iso Kylätie 1
maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8.30-11.30.

·Söderkullan päiväkerho kirkon päiväkerhotiloissa
alkaa viikolla 36 (ma 3.9.) Neiti Miilintie 2
maanantaisin klo 13-16, ja perjantaisin klo 8.30-11.30.

Hakemuslomake syksy 2018

Lisää päiväkerhoista:

Turvallisessa ilmapiirissä tuetaan ja vahvistetaan lapsen suhdetta

-    omaan itseen
-    toisiin ihmisiin
-    Jumalaan
-    luontoon

Kerhopäivän ohjelmaan sisältyy mm. hartaushetki, leikkiä, laulua, kädentöitä, satuja ja ulkoilua ja syödään omat eväät. Lapsityön kanttori pitää päiväkerhoissa säännöllistä ja tavoitteellista muskaritoimintaa.