Perhekerhot

Perhekerhossa ollaan yhdessä oman aikuisen kanssa, pääsette tapaamaan toisia samassa tilanteessa olevia perheitä. Täällä lapset pääsevät harjoittelemaan sosiaalisia taitoja yhdessä toisten kanssa, ja saatte yhdessä mahdollisuuden hiljentymiseen Pyhän sanoman äärellä, laulaa, leikkiä, piirtää ja vain olla.

Toivottavasti tavataan kerhossa, olette lämpimästi tervetulleita ja teitä odotetaan!

Nikkilässä kirkonkylän seurakuntatalolla, maanantaisin klo 9.00–11.30 (Iso Kylätie 1)

Söderkullan seurakuntakeskuksessa, torstaisin klo 9.00-12.00 (Terveystie 3, 2krs.)
(Huom. ei kokoonnu helatorstaina!)

Perhekerhot ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua, voitte tulla silloin kuin teidän arkeenne parhaiten sopii. Aamupalaa on tarjolla 2€/perhe.

Löydät meidät myös Facebookista!
Sipoon suomalainen srk - lapset ja perheet