Nuoret jumppaa ulkona keväisessä säässä

Toimintaa nuorille

Tule mukaan nuorteniltaan, leirille tai tapahtumaan! Voit tulla suunnittelemaan kaikkea kivaa  toimintaa Kellarikokoukseen tai osallistua nuorten messuun.

Nikkilä

Nuortenillat Kellarilla pidetään torstaisin Nikkilän seurakuntatalon kellarissa osoitteessa Iso Kylätie 1. Ovet avautuvat klo 15.00, vapaata hengailu- ja peliaikaa on klo 18.00 asti, silloin alkaa illan ohjelma. Ilta päättyy klo 20.00 hartauteen. Tarjolla myös välipalaa.

Kellarikokous pidetään kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä. Onko sinulla joku kiva idea nuorten toimintaan? Seuraavat kokoukset ovat 18.1. ja 12.4. Tule ja vaikuta!

Nuorten messu pidetään kerran kuukaudessa torstaisin klo 18.00 Sipoon kirkossa. Ennen messua Kellari on auki klo 15.00  alkaen, mutta Kellari sulkeutuu messun ajaksi noin klo 17.30. Messun jälkeen on Kellarilla kirkkokahvit. Voit olla halutessasi mukana toteuttamassa messua, ota siinä tapauksessa yhteyttä nuorisopastoriimme Mirkkoon. Kevään nuorten messut ovat 11.1., 15.2., 22.3., 26.4. ja 24.5.

Söderkulla

Söderkullan Opintien koululla (Opintie 6) liikuntasalissa on salivuoro tiistaisin klo 16.00-18.00, sisäänkäynti E ovesta. Pelataan lentopalloa, korista, jalkapalloa ja jos et näistä innostu, niin voit pelata vaikka lautapelejä.

Isoskoulutus

Innostuitko riparista? Tule siis isoskoulutukseen, se alkaa syyskuussa ja kestää huhtikuuhun. Kokoontumisia on Kellarilla kerran kuukaudessa, kevään 2018 kokoontumiset ovat Kellarilla lauantaisin 13.1., 3.2. ja 3.3. klo 10.00-14.00. Lisäksi osallistut Maata Näkyvissä -festareille marraskuussa, perhetapahtumaan seurakuntatalolla helmikuussa, Iso-Rontti tapahtumaan Mäntsälässä 7.4. Koulutukseen kuuluu myös kolme huippukivaa leiriä, huhtikuun leiri on Nilsaksessa 20.-22.4. Leirin päätössunnuntaina uudet isoset siunataan messussa Sipoon kirkossa, jonka jälkeen vietämme isosten juhlaa Nikkilän seurakuntatalolla.

Isoshaku 2018

Haku vuoden 2018 rippikoulujen isoseksi on nyt. Isoseksi voit hakea, jos olet käynyt isoskoulutuksen tai olet aloittanut sen syksyllä 2017.  Palauta isoshakukaavake viimeistään 1.2. Tarkemmat ojeet kaavakkeessa. Lataa tästä ISOSHAKUKAAVAKE

nuoria istuu kalliolla järvimaiseman edessä
Tilaa Minä olen ihme -huppari, hinta 20 - 30 €, lisätietoja nuorisotyöntekijöiltä.

Sanna Ahjosaari

Pirkko Komulainen