Nuoret jumppaa ulkona keväisessä säässä

Toimintaa nuorille

Tule mukaan nuorteniltaan, leirille tai tapahtumaan! Voit tulla suunnittelemaan kaikkea kivaa  toimintaa Kellarikokoukseen tai osallistua nuorten messuun.

Nikkilä

Nuortenillat Kellarilla pidetään torstaisin Nikkilän seurakuntatalon kellarissa osoitteessa Iso Kylätie 1. Ovet avautuvat klo 15.00, vapaata hengailu- ja peliaikaa on klo 18.00 asti, silloin alkaa illan ohjelma. Ilta päättyy klo 20.00 hartauteen. Tarjolla myös välipalaa.

Kellarikokous pidetään neljä kertaa vuodessa, kahdesti syksyllä ja kahdesti keväällä. Onko sinulla joku kiva idea nuorten toimintaan? Seuraavat kokoukset ovat syksyksyllä 2018.

Nuorten messu pidetään kerran kuukaudessa torstaisin klo 18.00 Sipoon kirkossa. Ennen messua Kellari on auki klo 15.00  alkaen, mutta Kellari sulkeutuu messun ajaksi noin klo 17.30. Messun jälkeen on Kellarilla kirkkokahvit. Voit olla halutessasi mukana toteuttamassa messua, ota siinä tapauksessa yhteyttä nuorisopastoriimme Mirkkoon.

Söderkulla

Söderkullan nuortenillat alkavat 28.8.2018 Söderkullan kirkolla.

Isoskoulutus

Innostuitko riparista? Tule siis isoskoulutukseen, se alkaa syyskuussa ja kestää huhtikuuhun. Kokoontumisia on Kellarilla kerran kuukaudessa,  lisäksi osallistut Maata Näkyvissä -festareille marraskuussa, perhetapahtumaan seurakuntatalolla helmikuussa, Iso-Rontti tapahtumaan Mäntsälässä.  Koulutukseen kuuluu myös kolme huippukivaa leiriä. Leirit ovat avoimia kaikille nuorille. Viimeisen leirin päätössunnuntaina uudet isoset siunataan messussa Sipoon kirkossa, jonka jälkeen vietämme isosten juhlaa Nikkilän seurakuntatalolla.

nuoria istuu kalliolla järvimaiseman edessä
Tilaa Minä olen ihme -huppari, hinta 20 - 30 €, lisätietoja nuorisotyöntekijöiltä.

Snapchat-tili: sanskuwork