"MUISTOJEN MURUT"

-valokuva- ja muistelunäyttely 6.10-3.11.

Näyttelyssä on merkityksellisiä valokuvia ja niihin liittyviä muistoja ikääntyneiden itsensä kertomina –sekä tekstinä että äänitettynä. Avoinna Sipoon seurakuntien tilaisuuksien yhteydessä.

Ina Liljeström on itse paikalla:

• Vanhustenpäivän messu ja avajaiset su 6.10. klo 10, Sipoon kirkko. Messun jälkeen srk-talolla lounas ja Ina Liljeströmin ”Muistojen murut”-näyttelyn avajaiset.

• Syyslaulajaiset ti 8.10. klo 13-14.30. Kahvitarjoilu, yhteislaulutilaisuus, jossa laulamme syksyisiä lauluja ja saamme kuulla runoja laulamisen lomassa. Mahdollisuus tutustua ”Muistojen murut” muistelu- ja valokuvanäyttelyyn. Ina Liljeström paikalla kertomassa näyttelystään.

• Ke 9.10. klo 12-18 ”Muistojen murut” –näyttelyssä Ina Liljeström paikalla kertomassa näyttelystään.

Lisätietoja:
Riitta Vanhala