VUODEN 2023 KERÄYSTEEMA
Yhteisvastuukeräyksellä 2023 sovitellaan ja ratkaistaan nuorten väkivaltaa ja konflikteja Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Kotimaassa apu menee perille Aseman Lasten toiminnan kautta koulu- ja nuorisoväkivallan ehkäisyyn ja vähentämiseen. Kansainvälinen osuus ohjataan Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon, jonka avulla pystytään käynnistämään ja toteuttamaan hätäaputoimenpiteitä maailman humanitaarisissa katastrofeissa. Avustustarpeiden syyt ovat useimmiten luonnonkatastrofit (kuivuus, tulvat, myrskyt, maanjäristykset), poliittiset selkkaukset seurannaisvaikutuksineen tai äkilliset onnettomuudet.

Keräys alkaa su 5.2.2023 ja kestää kalenterivuoden loppuun 31.12.2023 asti. Uudistetut Yhteisvastuu.fi -verkkosivut ja kampanjan ilme julkaistaan kampanjan avauksen myötä 5.2.

Sipoon YV-tapahtumat

Su 5.2. klo 10 Sipoon kirkko, keräyksen aloitus
Yhteisvastuukeräyksen avaus ja isosten siunaus. Messun jälkeen Seurakuntatalolla kakkukahvit, Info Yhteisvastuukeräyksen teemasta ja isosten todistusten jako.

Viikoilla 6 ja 7 voit nähdä seurakunnan työntekijöitä lippaiden kanssa kaupoilla.
Voit myös lähteä itse lipaskerääjäksi, ilmoittaudu Terolle!

La 11.3. Perhetapahtuma Yhteisvastuun hyväksi, lisää tietoa lähempänä ajankohtaa!

La 1.4. klo 14-17 Yhteisvastuu-myyjäiset ja virpomisaskartelua Söderkullan kirkko

La 29.4. klo 15-18 Varaslähtö vappuun! Simaa ja munkkeja myytävänä seurakuntatalolla

Seurakunnan Yhteinen lounas- tapahtuman tuotto menee joka kerta Yhteisvastuun hyväksi.
Tiistait 21.2, 21.3., 18.4. ja 16.5. Seurakuntatalolla, Iso Kylätie 1

Yhteisvastuun vanha logo, ilmeen uudistus julkistetaan keräyksen 2023 alussa!
Yhteisvastuun visuaalisen ilmeen uudistus julkistetaan keräyksen 2023 alussa!

Lahjoitusvaihtoehtoja: