YHTEISVASTUU 2023

Yhteisvastuukeräyksellä 2023 sovitellaan ja ratkaistaan nuorten väkivaltaa ja konflikteja Suomessa ja maailman katastrofialueilla.

Kotimaassa apu menee perille Aseman Lasten toiminnan kautta koulu- ja nuorisoväkivallan ehkäisyyn ja vähentämiseen. Kansainvälinen osuus ohjataan Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon, jonka avulla pystytään käynnistämään ja toteuttamaan hätäaputoimenpiteitä maailman humanitaarisissa katastrofeissa. Avustustarpeiden syyt ovat useimmiten luonnonkatastrofit (kuivuus, tulvat, myrskyt, maanjäristykset), poliittiset selkkaukset seurannaisvaikutuksineen tai äkilliset onnettomuudet.

Sipoon YV-tapahtumat

  • Su 5.2. klo 10 Sipoon kirkko, keräyksen aloitus Yhteisvastuukeräyksen avaus ja isosten siunaus. Messun jälkeen Seurakuntatalolla kakkukahvit, Info Yhteisvastuukeräyksen teemasta ja isosten todistusten jako.
  • Seurakunnan Yhteinen lounas- tapahtuman tuotto menee joka kerta Yhteisvastuun hyväksi. 
    Tiistait 21.2, 21.3., 18.4. ja 16.5. Seurakuntatalolla, Iso Kylätie 1
  • La 1.4. klo 14-17 Yhteisvastuu-myyjäiset ja perhetapahtuma Söderkullan kirkko 
  • La 29.4. klo 15-18 Varaslähtö vappuun! Simaa ja munkkeja myytävänä seurakuntatalolla

 

Osallistu melontapäivän arvontaan isommalla lahjoituksella

Haluaako yrityksesi, seurasi, harrastusporukkasi tai muu yhteisö olla tekemässä hyvää ehkäisemällä nuorten kokemaa väkivaltaa Suomessa ja maailmalla? Lahjoittamalla yhteisvastuukeräykseen 200€, osallistut melontapäivän arvontaan.

Melontapäivä pitää sisällään melontavälineet (Kajakit, melat, liivit, aukkopeitteet, kuivasäkit), ohjauksen sekä ruokailun korkeintaan 13 henkilölle. Melontapäivä sovitaan voittajan kanssa loppukesälle.

Voit osallistua arvontaan lahjoittamalla 200€ mobilepayn kautta numeroon 40830 tai yhteisvastuu.fi/sipoo. Lähetä kuvakaappaus maksukuitista numeroon 0503039464 tai [email protected]. Lisää viestiin myös nimesi ja yhteystietosi sekä mahdollisesti edustamasi yrityksen tai seuran nimi. Isommalla lahjoituksella saa useamman osallistumisen arvontaan.  Arvonta suoritetaan toukokuussa. Julkaisemme kaikki niin haluavat osallistuneet,  Sipoon risti -lehdessä.


Jos haluat vapaaehtoiseksi lipaskerääjäksi ota yhteyttä Teroon!

Turkin ja Syyrian maanjäristyksen vuoksi viikoilla 6-7 järjestetään Sipoolaisissa kaupoissa Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahaston lipaskeräys.

Jos haluat osallistua tähän keräykseen vapaaehtoisena lipaskerääjänä, ota yhteyttä diakoni Saraan: [email protected], p.050 566 3685

Yhteisvastuun banneri 2023

Lahjoitusvaihtoehtoja: