Tervetuloa Sipoon suomalaisen seurakunnan nuorten sivuille!

Ajankohtaista

Rippikoulusunnuntai 31.1.2021 on PERUTTU! Tiistaina 5.1.2021 Etelä-Suomen aluehallintovirasto teki päätöksen koskien 27.11.2020 annettujen rajoitusten ja suositusten voimassaolon jatkamista 31.1.2021 asti. Helsingin hiippakunta jatkaa viranomaisten päätösten johdosta 27.11.2020 Helsingin hiippakunnan seurakunnille annettujen ohjeiden ja suositusten voimassaoloa sekä niiden mukaisia rajoituksia 31.1.2021 asti.

Jumalanpalveluksissa ja kirkollisissa toimituksissa voi olla paikalla enintään 10 ihmistä seurakunnan työntekijät mukaan lukien. Tästä johtuen jumalanpalvelukset suoratoistetaan verkossa ”Kirkko Sipoossa, kyrkan i Sibbo” –Youtube -kanavalla, eikä jumalanpalveluksiin voi kokoontua läsnäolevaa seurakuntaa. Siksi myös Rippikoulusunnuntai 31.1.2021 Sipoon kirkossa on peruttu.

Tämän hetkisen ohjeistuksen mukaan rippikouluryhmät kokoontuvat ensimmäisen kerran ryhmäkohtaisissa aloitustapaamisissa. Seuraamme  ajankohtaisia muutoksia ohjeistuksissa. Olemme yhteydessä rippikoulaisiin ja heidän huoltajiinsa mahdollisista muutoksista.

• Nuorten avoimet ovet Söderkullan kirkolla ja Nuorten illat Kellarilla ovat torstaisin TOISTAISEKSI PERUTTU!
  • Maata näkyvissä festarit 2020 ON SIIRRETTY VUOTEEN 2021!

@sipoonseurakuntanuoret löytyy instasta!

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.