Hyppää sisältöön

 

 

Isoskoulutus alkaa syyskuussa 2023. Ilmoittaudu mukaan tästä

 

Olisiko mukava palailla riparitunnelmiin?
Haluaisitko kehittyä paremmaksi ryhmänohjaajaksi?
Haluaisitko löytää uusia kavereita ja saada unohtumattomia kokemuksia? 
Haluaisitko päästä osaksi upeaa porukkaa, joka pääsee toteuttamaa tärkeää tehtävää rippikouluissa?
Haluaisitko oppia tuntemaa paremmin Jumalaa?


Mikäli vastauksesi yhteen tai useampaan kysymykseen on kyllä, niin sinä voisit olla isonen!

Jokainen meistä on erilainen, ja siksi meillä jokaisella on omat lahjamme - ja juuri sinun lahjojasi tarvitsemme myös rippikouluissamme.

Isoskoulutus

Isoskoulutus (Isko) antaa sinulle valmiuden toimia isosena rippikouluissa, lasten leirillä sekä lasten kesäkehoissa. Koulutus alkaa syyskuussa ja loppuu helmikuussa. Siihen osallisituminen ei velvoita isosena toimimiseen. Koulutuksesta saat joka tapauksessa hyviä tietoja ja taitoja elämää varten, vaikka et toimisikaan isosena.

Koulutukseen osallistumista varten sinun ei tarvitse olla vielä  mikään guru, sillä isosen tarvitsemat taidot opetamme koulutuksessa.

Koulutus on leirejä lukuunottamatta maksuton.

 

 

Isoskoulutuksen aikataulu:

Isoskoulutus järjestetään tiettyjen nuorteniltojen yhteydessä Nikkilässä ja Söderkullassa, joista voit valita itsellesi paremmin sopivan paikan ja ajan. Lisäksi on kaikille yhteisiä tapaamisia viikonloppuisin. Tapaamisia on yhteensä noin 10.

Nikkilän illat ovat torstaisin klo 16-18 Kellarilla (Iso Kylätie 1). Södisten iltojen aikataulu selviää myöhemmin. Jos et pääse johonkin valitsemasi ryhmän tapaamiseen, voit mennä toiseen ryhmään sillä viikolla. Sisällöt ryhmissä ovat samat.

 

POISSAOLOT
Isoskoulutuksessa opit tärkeitä tietoja ja taitoja isosen hommaa varten, ja siksi koulutus on suoritettava kokonaan, jotta voit toimia isosena. Kuitenkin jokaiselle voi syystä tai toisesta tulla esteitä iskoon pääsemisen tielle. Jos olet poissa isko-kerrasta, niin sinun pitää korvata poissaolosi sovitusti. Älä kuitenkaan jätä tulematta iskoon sen takia, että harrastukset menee päälekkäin. Saamme kyllä järjestettyä niin, että saat iskon suoritettua.