Isoset

Olisiko mukava palailla riparitunnelmiin? Haluaisitko kehittyä paremmaksi ryhmänohjaajaksi? Haluaisitko löytää uusia kavereita ja saada unohtumattomia kokemuksia? Haluaisitko päästä osaksi upeaa porukkaa, joka pääsee toteuttamaa tärkeää tehtävää rippikouluissa? Haluaisitko oppia tuntemaa paremmin Jumalaa?

Mikäli vastauksesi yhteen tai useampaan kysymykseen on kyllä, niin sinä voisit olla isonen!

Jokainen meistä on erilainen, ja siksi meillä jokaisella on omat lahjamme - ja juuri sinun lahjojajsi tarvitsemme myös rippikouluissamme.

Isoskoulutus

Isoskoulutus (Isko) antaa sinulle valmiuden toimia isosena rippikouluissa, lasten leirillä sekä lasten kesäkehoissa. Koulutus on yksivuotinen, ja siihen osallisituminen ei velvoita isosena toimimiseen. Koulutuksesta saat joka tapauksessa hyviä tietoja ja taitoja elämää varten, vaikka et toimisikaan isosena.

Koulutukseen osallistumista varten sinun ei tarvitse olla vielä  mikään guru, sillä isosen tarvitsemat taidot opetamme koulutuksessa.

Koulutus on leirejä lukuunottamatta maksuton.

Isko 2019-2020

Starttileiri 6.-8.9. Enä-Sepässä, Vihdissä

Tapaaminen la 21.9. klo 10-14 Kellarilla

Tapaaminen la 26.10. klo 10-14 Kellarilla

Maata Näkyvissä -festarit 15.-17. 11.

Jatkoleiri: 13.-15.12.2018


Kevään ohjelma selviää joulukuun leirillä

Poissaolot

Isoskoulutuksessa opit tärkeitä tietoja ja taitoja isosen hommaa varten, ja siksi koulutus on suoritettava kokonaan, jotta voit toimia isosena. Kuitenkin jokaiselle voi syystä tai toisesta tulla esteitä iskoon pääsemisen tielle.

Jos olet poissa isko-kerrasta, niin sinun pitää korvata poissaolosi seuraavalla tavalla:

  1. Käy nuortenillassa, ja ole paikalla ainakin 2 h. Kerro nuortenillan työntekijälle, että korvaat isko-poissaoloa. Sen lisäksi
  2. Tee kyseiseen kertaan liittyvä tehtävä, ja palauta se työntekijälle. Korvaavat tehtävät löydät isoskoulutuksen materiaalisivuilta TÄÄLTÄ

Paikalla sinun pitää olla vähintään puolet isko-tapaamisista (lauantait) ja isko-leireistä.