Ilmoittaudu isoskoulutukseen

Olisiko mukava palailla riparitunnelmiin?
Haluaisitko kehittyä paremmaksi ryhmänohjaajaksi?
Haluaisitko löytää uusia kavereita ja saada unohtumattomia kokemuksia?
Haluaisitko päästä osaksi upeaa porukkaa, joka pääsee toteuttamaa tärkeää tehtävää rippikouluissa?
Haluaisitko oppia tuntemaa paremmin Jumalaa?

Mikäli vastauksesi yhteen tai useampaan kysymykseen on kyllä, niin sinä voisit olla isonen!

Jokainen meistä on erilainen, ja siksi meillä jokaisella on omat lahjamme - ja juuri sinun lahjojajsi tarvitsemme myös rippikouluissamme.

Isoskoulutus

Isoskoulutus (Isko) antaa sinulle valmiuden toimia isosena rippikouluissa, lasten leirillä sekä lasten kesäkehoissa. Koulutus on yksivuotinen, ja siihen osallisituminen ei velvoita isosena toimimiseen. Koulutuksesta saat joka tapauksessa hyviä tietoja ja taitoja elämää varten, vaikka et toimisikaan isosena.

Koulutukseen osallistumista varten sinun ei tarvitse olla vielä  mikään guru, sillä isosen tarvitsemat taidot opetamme koulutuksessa.

Koulutus on leirejä lukuunottamatta maksuton.

Isoskoulutus alkaa syyskuussa 10.9. klo 18 Seurakuntakeskuksella (Iso Kylätie 1)

Ilmoittaudu mukaan ylhäällä olevan linkin kautta.

Isoskoulutuksen aikataulu:

Isoskoulutus järjestetään tiettyjen nuorteniltojen yhteydessä Nikkilässä ja Söderkullassa, joista voit valita itsellesi paremmin sopivan paikan ja ajan. Lisäksi on kaikille yhteisiä tapaamisia viikonloppuisin.

Söderkullan illat ovat tiistaisin klo 16-17.30 Södiksen kirkolla. Nikkilän illat ovat torstaisin klo 16-17.30 Kellarilla (Iso Kylätie 1) Jos et pääse johonkin valitsemasi ryhmän tapaamiseen, voit mennä toiseen ryhmään sillä viikolla. Sisällöt ryhmissä ovat samat.

Aloitustapahtuma 10.9. klo 18-20.30 kaikille yhteinen

Isoskoulutusilta klo 16-17.30 Södis 21.9. ja Nikkilä 23.9.

Isoskoulutusilta klo 16-17.30 Södis 5.10. ja Nikkilä 7.10.

Hyväntekeväisyystempaus 24.10. kaikille yhteinen

Isoskoulutusilta klo 16-17.30 Södis 2.11.. ja Nikkilä 4.11.

Maata näkyvissä festarit 19.-21.11. kaikille yhteinen

Isoskoulutusilta klo 16-17.30 Södis 30.11. ja Nikkilä 2.12.

Isoskoulutusilta klo 16-17.30 Södis 14.12. ja Nikkilä 16.12.

Pikkujoulut 18.12. kaikille yhteinen

Leiri  21.-23.1. kaikille yhteinen

Rippikoulusunnuntai 30.1. kaikille yhteinen

Valmistuminen ja siunaaminen 6.2. kaikille yhteinen

POISSAOLOT
Isoskoulutuksessa opit tärkeitä tietoja ja taitoja isosen hommaa varten, ja siksi koulutus on suoritettava kokonaan, jotta voit toimia isosena. Kuitenkin jokaiselle voi syystä tai toisesta tulla esteitä iskoon pääsemisen tielle. Jos olet poissa isko-kerrasta, niin sinun pitää korvata poissaolosi sovitusti.