Leirit ja retket

Maata Näkyvissä -festarit 15.-17.11. Turussa

Viikonloppu Turussa, gospel-musaa, hauskaa tekemistä, hyvää meininkiä, festariruokaa, lyhyitä yöunia, 10 000 nuorta, sinä, kaverisi ja Taivaan Isä.

Pohjoismaiden suurimmat gospel-festarit ovat taas täällä!

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Festarit maksavat iskolaisille 35€, muille 70€. Jos maksu tuottaa haasteita, niin ota yhteyttä työntekijöihin, hommaan saadaan varmasti ratkaisu.

Leirikirje ja turvakaavake lähetetään sinulle postissa ilmoittautumisajan päätyttyä. Malttamattomimmat voivat kuitenkin jo nyt ladata ja tulostaa ne alta.

LEIRIKIRJE

TURVAKAAVAKE

Käy kurkkaamassa festareiden nettisivut www.maatanakyvissa.fi ja festareiden Instagram @maatanakyvissa

Ilmoittautuminen

Postilakosta johtuen tulosta tästä itsellesi leirikirje ja turvatietolomake tai käy noutamassa omasi Söderkullan kirkolta tiistain nuortenillasta/ torstain nuortenillasta Kellarilta klo 15-20.

Leirikirje

Turvatietolomake

Yleistä leiristä ja retkistä

Leirit ja retket ovat seurakunnan nuorten toiminnan kohokohtia! Lähde viettämään aikaa kavereiden, hyvän leirimeiningin, mahtavan ohjelman, maukkaan ruuan ja Taivaan Isän seurassa.

Leirit ovat maksullisia ja ne maksavat jonkun kympin. Esimerkiksi viikonlopun kestävä nuorten leiri maksaa 30 euroa, ja maksulla katetaan esimerkiksi leiristä aiheutuvia ruokailukuluja. Jos sinulla on maksun kanssa vaikeuksia, niin älä missään tapauksessa anna sen olla esteenä, vaan ota työntekijöihin yhteyttä. Hommaan saadaan varmasti ratkaisu.

Leireille ja retkille tarvitset aina mukaan täytetyn ja allekirjoitun turvatietolomakkeen, joka palautetaan työntekijälle leirin tai retken alussa. Ilman sitä leirille tai retkelle ei voi osallistua. Turvatietolome lähetetään leirikirjeen mukana, mutta voit ladata ja tuostaa sen myös alta

TURVATIETOLOMAKE