Leirit ja retket

Nuorten leiri ja isoskoulutusleiri 6.-8.9. Vihdin Enä-Sepässä

Nuorten syksyn starttileiri on täällä! Ilmoittaudu viimeistään ke 21.8. osoittessa painamalla TÄSTÄ LINKISTÄ

Jos ilmoittaudut syksyllä 2019 isoskoulutukeen, niin älä ilmoittaudu leirille tästä! Leirille voit ilmoittautua isoskoulutukseen ilmoittutumisen yhteydessä.

Leirikirje ja turvakaavake lähetetään sinulle postissa ilmoittautumisajan päätyttyä. Malttamattomimmat voivat kuitenkin jo nyt ladata ja tulostaa ne, leirikirjeen saat auki TÄSTÄ ja turvakaavakkeen saat auki TÄSTÄ

Yleistä leiristä ja retkistä

Leirit ja retket ovat seurakunnan nuorten toiminnan kohokohtia! Lähde viettämään aikaa kavereiden, hyvän leirimeiningin, mahtavan ohjelman, maukkaan ruuan ja Taivaan Isän seurassa.

Leirit ovat maksullisia ja ne maksavat jonkun kympin. Esimerkiksi viikonlopun kestävä nuorten leiri maksaa 30 euroa, ja maksulla katetaan esimerkiksi leiristä aiheutuvia ruokailukuluja. Jos sinulla on maksun kanssa vaikeuksia, niin älä missään tapauksessa anna sen olla esteenä, vaan ota työntekijöihin yhteyttä. Hommaan saadaan varmasti ratkaisu.

Leireille ja retkille tarvitset aina mukaan täytetyn ja allekirjoitun turvatietolomakkeen, joka palautetaan työntekijälle leirin tai retken alussa. Ilman sitä leirille tai retkelle ei voi osallistua. Turvatietolome lähetetään leirikirjeen mukana, mutta voit ladata ja tuostaa sen myös alta

TURVATIETOLOMAKE