Nuorten illat

Tule mukaan nuorten iltoihin tiistaisin Söderkullan kirkon alakerrassa ja torstaisin Nikkilässä nuorisotila Kellariin!

Nikkilä (to)

Nuortenillat Kellarilla pidetään torstaisin Nikkilän seurakuntatalon kellarissa osoitteessa Iso Kylätie 1. Ovet avautuvat klo 15.00, vapaata hengailu- ja peliaikaa on klo 18.00 asti, silloin alkaa illan ohjelma. Ennen ohjelmaa on tarjolla myös välipalaa.lllan lopuksi on hartaus, ja ilta päättyy klo 20.00.

Kellarikokous pidetään neljä kertaa vuodessa, kahdesti syksyllä ja kahdesti keväällä. Onko sinulla joku kiva idea nuorten toimintaan?

Söderkullan kirkko (ti)

Nuorten avoimet ovet ovat tiistaisin klo 15.00 - 20.00 Söderkullan kirkon alakerrassa (Neiti Miilintie 2). Illoissa pääset pelamaan, juttelemaan, syömään välipalaa, musisoimaan tai ihan vaan olemaan. Illan päättää hartaus.