Kirkkopeli

Yksi rippikoulun seurakuntajakson tehtävistä on Kirkkopeli, mikä korvaa yhtä suunnitelmassa ollutta tapaamista ja on näin pakollinen kaikille. Kirkkopeli on rastirata Sipoon seurakuntakeskuksen ja kirkkojen ympäristössä. Peli pelataan Play Seppo sovelluksella, mikä löytyy puhelimelle sovelluskaupasta. Pelin voi suorittaa 1-3 hengen tiimillä ja aikaa tehtävän suorittamiseen on huhtikuun loppuun asti. Tehtävän voi käydä suorittamassa siis itselle parhaiten sopivaan aikaan. Play Seppo sovellus kysyy koodia, jolla pääsee oikeaan peliin. Tämän koodin saat tekstiviestillä.

Peli sisältää rasteja, joissa olevat tehtävät suoritetaan. Rastit aukeavat, kun olet tarpeeksi lähellä niitä. Jotkin rastit vaativat koodin, jotta tehtävän saa auki. Oikean koodin ja vihjeen löydät tehtävän yhteydestä tai muilta rasteilta. Hyväksytty tehtävän suorittaminen vaatii kaikilla rasteilla käymistä ja niissä olevien tehtävien suorittamista. Rasteja on yhteensä kahdeksan. Järjestyksellä ei muuten ole väliä, mutta jotkin rastit antavat koodin toiselle rastille. Yhdellä rastilla kysytään tiimin jäsenten nimet ja ripariryhmät, joten tiimin nimimerkkiin niitä ei tarvitse mahduttaa.

Pelissä saa pisteitä, joista osa tulee heti ja osa tulee siinä vaiheessa, kun ne saadaan arvioitua, muutaman päivän sisällä. Kannattaa siis seurata oman tiimin sijoitusta ja pistetilannetta pelin jälkeenkin. Tiimien pisteet näkevät kaikki, mutta tehtäviin lähetetyt vastaukset näkee vain rippikoulujen työntekijät. Parhaat tiimit palkitaan.

Lyhyesti:
-Pelaa peli huhtikuun aikana
-Kerää tiimi 1-3 jäsentä
-Lataa Play Seppo sovellus
-Laita sovellukseen tekstarilla saamasi koodi
-Mene Sipoon seurakuntakeskukselle tiimisi kanssa
-Seuraa Sepossa olevia rasteja ja suorita tehtävät

Jos tulee kysyttävää tai ongelmia ole yhteydessä Teroon 050 303 9464.