Joulutoimintaa Kellarilla

Joulutoimintaa Kellarilla

Mitä tekisin joululomalla...

Tule Kellarille, se on avoinna joululomalla 26.12., 28.12. ja 2.1. Ovi on auki klo 15.00 ja ilta päättyy klo 20.00. Tule pelailemaan, höpöttelemään, sulattelemaan kinkkua tai herkuttelemaan joulutortuilla.

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.