Lasse Heikkilä: Suomalainen messu

Sipoon kirkko

Lasse Heikkilän Suomalainen messu Sipoon kirkossa ke 7.3. klo 19.00. Kolehti Yhteisvastuulle.

Noin tunnin mittaisen sävelteoksen aikana kuulijat vierailevat monissa suomalaisuuden musiikkityyleissä pohjalaisesta uhosta Itä-Suomen iloisuuteen sekä voivat elää uudelleen satavuotisen Suomen iloja ja suruja. Teos koskettaa monin tavoin itsenäisyyden ajan historiaa ja on musiikillisesti sukua suomalaiselle kansanmusiikille. Kolehti kerätään Yhteisvastuulle. Tervetuloa!

Suomalainen messu

Sipoon suomalainen srk, Tuusulan srk

Kesäkonsertit Vanhassa kirkossa / Schola Sancti Henrici

Perinteinen kesäkonserttisarja Vanhassa kirkossa, yhteistyössä Sibbo svenska församlingin kanssa. Konserttien yhteydessä toimii Sipoon marttayhdistysten ylläpitämä TAPULIKAHVILA.

Kesäkonsertit Vanhassa kirkossa / Saxtron

Kesäkonsertit Vanhassa kirkossa / Ensemble Gamut