Pappilan Sana ja Sävel

Pappilan Sana ja Sävel Pappila

Illan vieraana Virpi Miettinen, lisäksi musiikkia, rukousta ja vapaata keskustelua Sanan äärellä ja iltapalaa.

Vieraana Virpi Miettinen, Miss Suomi vuodelta 1965, kertomassa uudesta elämänkertakirjastaan ja elämänsä moninaisista vaiheista, joista tärkein on uskon löytyminen Jumalaan.

Tilaisuudessa voi ostaa kirjan suoraan häneltä.

Tervetuloa laulamaan ja vaihtamaan kuulumisia hyvässä seurassa.
Nähdään! -pastori Aija Wist

Seuraavan kokoontumiset: Kuukauden 2. tiistai klo 18-20 Pappilassa (Kuninkaantie 28) ti 9.1., 6.2., 6.3., 10.4. ja 8.5. klo 18

Vanha kirkko

Kesäkonsertit Vanhassa kirkossa / Schola Sancti Henrici

Perinteinen kesäkonserttisarja Vanhassa kirkossa, yhteistyössä Sibbo svenska församlingin kanssa. Konserttien yhteydessä toimii Sipoon marttayhdistysten ylläpitämä TAPULIKAHVILA.

Papinsaari

Papinsaaren kesäretkipäivä!

Tule mukaan viettämään kesäpäivää Papinsaareen!

Vanha kirkko

Kesäkonsertit Vanhassa kirkossa / Saxtron