Nuorten vappu

Nuorten vappu

Nilsaksen leirikeskus

Nuorten vappu Nilsaksen leirikeskuksessa

Tule mukaan viettämään nuorten vappua Nilsaksen leirikeskukseen, ohjelmassa grillausta, saunomista, hauskaa yhteistä tekemistä, pelaamista ja yhdessäoloa. Voit tulla illaksi tai jäädä yöksi.

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

pe 7.9.2018 klo 17.00 - su 9.9.2018 klo 14.00

Enä-Sepän leirikeskus, Vihti