pe 6.7. kello 17.00 - su 8.7. kello 12.00

Papinsaari

Tule mukaan Papinsaaren leirille 6.-8.7.2018

Vietämme yhteistä leiriä Sipoon kauniissa saaristossa. Aurinko paistaa ja merivesi on lämmintä! Näin ainakin toivomme. Leiri alkaa perjantaina ja päättyy sunnuntaina. Ohjelmassa on yhteistä tekemistä, saunomista, hiljentymistä, paljon laulua ja naurua. Leiri maksaa 20 €. Alla olevista linkeistä löytyy leirikirje ja turvakaavake, muista ensin ilmoittautua!

LEIRIKIRJE

TURVAKAAVAKE

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

pe 7.9.2018 klo 17.00 - su 9.9.2018 klo 14.00

Enä-Sepän leirikeskus, Vihti