Koulun aloittavien seikkailuretkipäivä Papinsaaressa!

Tule mukaan ratkomaan arvoituksia ja etsimään mystistä Karkkipuuta!

Muista ilmoittautua mukaan viimeistään 31.7.!

Retkipäivän hinta on 10€ (tuo tasaraha mukanasi) Venekuljetus Papinsaareen lähtee 9.30 Gumbostrandin satamasta. Saaressa seikkailemme, uimme, saunomme sekä syömme lounaan ja välipalan. Palaamme Gumbostrandiin n. klo 16, josta matkaamme yhdessä bussilla Nikkilään.
Syömme välipalaa Vanhan kirkon läheisyydessä puoli viiden aikoihin, ennen Vanhassa kirkossa tapahtuvaa kouluunlähtevien siunausta. Tulettehan vanhemmat välipalan aikaan seuraamme kuulemaan seikkailustamme Papinsaaressa!

Ilmoittautumiset viimeistään 31.7. Sanna.rauhala@evl.fi Kerrothan ilmoittautuessa osallistujan nimen, ruokavaliot/allergiat, mahdolliset muut huomioitavat asiat sekä huoltajan nimen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Olethan yhteydessä Sonjaan tai Ninaan jos maksu tuottaa vaikeuksia!

Jos mahdollista, ota lapselle oma pelastusliivi mukaan. Veneen liivit ovat aikuisten kokoa. Mukaan retkelle mahtuu 20 lasta, vahvistus retkestä tulee vielä elokuun alussa.

Tervetuloa mukaan, nähdään su 12.8. Klo 9.15 Gumbostrandin satamassa (Gumbontie 215) Yhteistä retkeä odotellessa!
-Sonja & Nina

Papinsaaren kesäretkipäivä!

Tule mukaan viettämään kesäpäivää Papinsaareen!

Papinsaaren "Yhdessä enemmän" -leiri 7-9-vuotiaille

Yhdessä enemmän leirit 7-9-vuotiaille. Ilmoittautuminen leirille viimeistään 8.7.!

Papinsaaren "Yhdessä enemmän" -leiri 10-14-vuotiaille

Yhdessä enemmän leirit 10-14-vuotiaille. Ilmoittautuminen leirille viimeistään 8.7.!