Tervetuloa laulamaan ”Koko kylän Johannes-passiota”!

su 9.9. kello 14.00

Etsimme teokseen kuorolaisia kaikkiin ääniin. Teos on tarkoitus tuottaa mahdollisimman pitkälti sipoolaisin voimin.

Tuottamisesta vastaa Sipoon musiikkiyhdistys ry, Sipoon suomalainen seurakunta ja Sibbo svenska församling.

Harjoitukset pidetään tulevana syksynä joka kolmas viikko Kirkonkylän seurakuntatalossa (Iso Kylätie 1) tai Sipoon kirkossa (Kuninkaantie 19) sunnuntaisin klo 14.00-16.30.

Ensimmäinen kokoontuminen on sunnuntaina 9.9. klo 14 Kirkonkylän seurakuntatalossa.

Harjoitukset ovat kaksikieliset. Kuoron harjoittamisesta vastaa Teppo Salakka, korrepetiittorina toimii Marko Korven-Korpinen, äänenmuodostuksesta vastaavat Mari Karjalainen ja Jussi Merikanto. Esitys on keväällä 16.4.2019 Sipoon kirkossa.

Lisätietoja antaa sipoonmusiikkiyhdistys@gmail.com tai kuoromestari Teppo Salakka 0505213583.

Järjestäjä

Viirilän kota, Palokalliontie

Nuotioilta Viirilän kodalla / peruttu!

Peruttu, ensi kesänä Nuotioiltoja jälleen!

Söderkullan kirkko

Söderkullan kirkon avajaiset ja käyttöön vihkiminen

Avauspäivän jälkeen kirkolla avoimet ovet 27.8.-31.8. klo 9-20.

Lapsikuoro Välke / syyskauden aloittajaiset, yhteisharjoitus

Alakoululaisten kuoro, harjoitukset torstaisin Söderkullassa ja Nikkilässä