Perheiden retki Korkeasaareen Kissojen yöhön

Korkeasaari, Helsinki

Ilmoittaudu tästä

Tule mukaan seikkailemaan hämärtyvään iltaan Korkeasaareen! Mukaan voi lähteä vaikka äiti, isä, mummo, pappa, setä, täti tai vaikka kummi!

"Kun illat pimenevät, kissapedot lähtevät liikkeelle. Eläintarhan tunnelmallista yötä valaisevat elävät tulet ja kiiluvat kissansilmät. Kuule urosleijonan karjaisut ja näe nuorten tiikerien leikit." - Korkeasaari Zoo

Retken hinta on 15€/ aikuinen, lapset pääsevät mukaan  ilmaiseksi! (maksu kerätään käteisenä bussimatkan aikana, hinta sisältää pääsylipun ja kuljetuksen) Muista ottaa omat eväät mukaan tai varaa rahaa ruokailuun, Korkeasaaressa on useita ruokailupaikkoja ja piknik-pöytiä.

Lähtö retkelle:
17.30 Lähtö Nikkilästä ( Iso Kylätie 1)
17.45 Lähtö Söderkullasta, Söderkullan kirkolta (Neiti Miilintie 2)

Paluu:
n. 22.00 Söderkullassa
n. 22.15 Nikkilässä

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.8.!

Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, retken aikana lapset ovat oman aikuisen vastuulla, tapaturmavakuutus on retkeläisillä seurakunnan puolesta. Erillistä kirjettä ei lähetetä, jos haluat lisätietoja niin ota yhteyttä Sonjaan tai Sanskuun!

Papinsaaren kesäretkipäivä!

Tule mukaan viettämään kesäpäivää Papinsaareen!

Papinsaaren "Yhdessä enemmän" -leiri 7-9-vuotiaille

Yhdessä enemmän leirit 7-9-vuotiaille. Ilmoittautuminen leirille viimeistään 8.7.!

Papinsaaren "Yhdessä enemmän" -leiri 10-14-vuotiaille

Yhdessä enemmän leirit 10-14-vuotiaille. Ilmoittautuminen leirille viimeistään 8.7.!