Illallinen kahdelle - parisuhdeilta

Ravintola Veljekset Nevas, Sprängmanintie 79, 01150 Söderkulla

Illallinen kahdelle tapahtuma tarjoaa teille ihanaa laatuaikaa kahden kesken.

Tervetuloa "Illallinen kahdelle" tapahtumaan 28.9.2018 Ravintola Veljekset Nevakseen:

Illallinen kahdelle tapahtuma tarjoaa teille ihanaa laatuaikaa kahden kesken. Kataja ry:n materiaalia parisuhteen hoitamiseen jaetaan illan alussa. Tule nauttimaan tunnelmallisesta illasta upeisiin maisemiin Nevas Golfin ravintolaan. Illallinen on omakustanteinen, ja se tilataan etukäteen ilmoittautumislomakkeella (lista vaihtoehdoista löytyy sivun alalaidasta ja ilmoittautumislomakkeesta) Lastenhoidosta vastaa MLL:n lastenhoitajat. Leikkitilat sijaitsevat ravintolan alakerrassa.

Täytä ilmoittautumislomakkeen kentät huolellisesti. Ilmoittautumisesta ei tule erillistä vahvistusta, mutta epäselvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Maria-pappiin.

Ruokavaihtoehdoiksi ravintola tarjoaa:

Alkuruokalautanen kahdelle, 12€ (eli 6€/henkilö)

Pääruokavaihtoehdot 17€
-lammasvartaat
-kanavartaat
-grillatut jauhelihapihvit
-grillattu kanafile tai
-falafelannos
Kaikkiin annoksiin tulee kastike ja lisuke, lisukkeeksi voi valita riisiä, ranskanperunoita tai lämpimiä kasviksia. Kahvi kuuluu illalliseen.

Jälkkäriksi Lämmin suklaa -annos 6€ tai jäätelöannos 5€.

Miesten raamattupiiri

Äijäpiiri kokoontuu joka toinen viikko 6.9.

Söderkullan kirkko

Naisten piiri

Illoissa IhaNaiset pohtivat elämää pintaa syvemmältä lähteenä Raamatun sana. Nyyttärimeininki.