Valon messu

Valon messu Söderkullan kirkko

Mikkelinpäivänä Valon messu kaikenikäisille Söderkullan kirkolla.

Musiikkia, rukousta, yhteyttä, ehtoollista. Puhe:  pastori Riitta Kaajava. Lapsille on puheen aikana omaa ohjelmaa!

Messun jälkeen tarjolla iltapalaa (voileipiä) voit myös tuoda mukanasi tarjottavaa nyyttärimeiningillä.

Tilaisuuden kesto n. 1,5t.

Valon messu on lähes kokonaan vapaaehtoisten toteuttama messu, jossa on paljon musiikkia ja lämmin tunnelma! Voit levähtää rauhassa ja saat voimaa koko viikoksi.

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

Söderkullan kirkko

Arki-illan ehtoollinen

Pastori Tanja Louhivuori, kanttori Katja Korja.

Söderkullan kirkko

Perhekerho Söderkullassa

Tule silloin kun sinulle sopii, ryhmiin ei tarvitse ilmoittautua.

Kellari

Nuortenilta kirkonkylällä

Avoimet ovet nuorille torstaisin seurakuntatalolla.