Israel polttopisteessä -seminaari

Israel polttopisteessä -seminaari Seurakuntatalo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ilmoittautuminen viimeistään 8.10., seminaarimaksu 25 € sisältää myös ruokailut.

Mistä Israelissa taistellaan? Oikeudenmukaisuus Israelin ja palestiinalaisten välisissä kysymyksissä. Antaako media luotettavan kuvan tapahtumista?

TERVETULOA kuulemaan näihin aiheisiin perehtyneitä asiantuntijoita ja kysymään heiltä suoraan mieltä askarruttavista kysymyksistä. Seminaarimaksu 25 € sisältää myös ruokailut. Puhujina Pekka Sartola, Varpu Haavisto, Raili Tanskanen, Aija Wist. Musiikista vastaa Seppo J. Järvinen & co.

Pekka Sartola on maamme eturivin asiantuntijoita Israeliin ja Lähi-itään liittyvissä asioissa. Hän on kirjoittanut aihepiiristä yli 20 kirjaa. Kirjoja on seminaarissa saatavana (www.ajanteos.com).

Varpu Haavisto on toiminut mm. kansainvälisessä Take A Pen - mediakritiikki järjestössä, ICEJ- järjestön erityisasiantuntijana ja YAPS-koulutuksen koordinaatorina. Hän on perehtynyt erityisesti uusien Israelin vastaisten liikkeiden ja järjestöjen sekä Israelia koskevan uutisoinnin taustoihin ja toimintaan.

Ohjelma:

09.00 Musiikkia – Seppo J. Järvinen & co

Avaussanat – Aija Wist

09.30 Israel – Jumalan valinta – Raili Tanskanen

10.30 Taistelu Israelista – Pekka Sartola

Tutustumista kirjapöytään

12.00 Lounas

13.00 Musiikkia

13.15 Taistelu Jerusalemista – Pekka Sartola

14.30 Kahvi

15.00 Musiikkia

15.15 Varpu Haavisto – Israel ja taistelu ihmisoikeuksista –  Israel ja uusi moraali – Mediakritiikki

16.45  Lopetuspuheenvuoro – Aija Wist

17.00  Seminaari päättyy

Luentojen väliin pyritään varaamaan aikaa kysymyksille, keskustelulle ja kirjapöytään tutustumiseen.

Seurakuntatalo, Iso Kylätie 1, 04130 Sipoo

Söderkullan kirkko

Toivon messu / Söderkullan iltamessu

Söderkullan iltakirkko, jossa ehtoollinen ja runsaasti musiikkia.

Söderkullan kirkko

Aulacafé

Marttojen kahvila torstaisin kirkolla, tervetuloa!