Lähetyspyhä ja messu Sipoon kirkossa

Sipoon kirkko

Kirkkoherra Juha Ilonen, kanttori Marko Korven-Korpinen, kirkkokuoro, vapaaehtoiset

Aihe: Jeesuksen lähettiläät
Kolehti: Oman seurakunnan nimikkolähetystyölle

Tervetuloa viettämään lähetyspyhää Sipoon kirkkoon ja lähetysjuhlaa seurakuntatalolle.

Jeesus kutsuu oppilaitaan lähettiläiksi, ja tehtävämme on viedä sanomaa Hänestä eteenpäin. Tule messuun ja juhlaan kuulemaan, miten seurakuntana olemme tukemassa tätä tehtävää tänään. Juhlassa saamme myös kuulla keväällä Tallinnaan tehdystä vierailusta nimikkolähettimme Kirsti Malmin luo sekä syksyllä tehdystä matkasta Viron Narvaan rovastikunnalliseen ystävyysseurakuntaamme.

Mukana messussa ja juhlassa Sirpa Jalokinos, Liisa ja Kalle Kortetjärvi, Eva Nikkanen, Veikko Halme sekä lähetyssihteeri Merja Rantakangas

Päiväpiiri

Päiväpiiri on avoin ryhmä senioreille. Tervetuloa jakamaan elämän iloja ja suruja!

Söderkullan kirkko

Söderkullan raamattupiiri

Tervetuloa mukaan!

Söderkullan kirkko