Jäähyväiset Söderkullan seurakuntakeskukselle

Jäähyväiset Söderkullan seurakuntakeskukselle

Söderkullan seurakuntakeskus, Terveystie 3

Muistelemme menneitä ja vietämme ehtoollista, vielä kerran.

Söderkullan seurakuntakeskuksessa on tapahtunut vuosien aikana paljon: on vietetty messua, syöty eväitä päiväkerhossa, laulettu kuorossa ja hiljennytty hartauksissa. Söderkullassa on nyt kirkko ja toiminta on siirtynyt sinne. Nyt on aika muistella menneitä ja sanoa jäähyväiset seurakuntakeskukselle.

Kuulemme muistoja vuosien varrelta, kertojina Kalle Kuntsi ja Mervi Lehikoinen.  Sinulla on halutessasi mahdollisuus sytyttää kynttilä omalle muistollesi seurakuntakeskuksessa. Vietämme ehtoollista vielä kerran ja hartauden jälkeen nautimme iltakahvit. Olet lämpimästi tervetullut!

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Söderkullan kirkko

Aulacafé

Aulacafé auki Söderkullan kirkolla

Söderkullan kirkko

Arki-illan ehtoollinen

Pastori Maria Kiviniemi, kanttori Marko Korven-Korpinen, lapsityönohjaaja Sonja Krogars.