Pyhäinpäivän messu ja poisnukkuneiden muistaminen

Pyhäinpäivän messu ja poisnukkuneiden muistaminen Valon kappeli

Kahvihetki seurakuntatalolla tilaisuuden jälkeen.

Liturgi: pastori Mirkko von Hintze. Puhe: pastori Maria Kiviniemi. Kanttori: Tiina Paloniemi.

Pyhäinpäivän messussa luetaan vuoden aikana kuolleiden seurakuntalaisten nimet ja sytytämme heille muistoksi kynttilät. Tilaisuuden jälkeen seurakuntatalolla kahvitarjoilu ja yhdessäoloa.

Musiikkiopiston oppilaat esiintyvät kappelissa klo 13 ja 14, vapaa pääsy.

Valon kappelin läheisyydessä kirkonkylällä, hautausmaan puolella on muualle haudattujen muistopaikka, Söderkullan kirkolla on muualle siunattujen muistokivi kirkon etupihalla. Voit hiljentyä ja sytyttää kynttilät kuolleiden läheisten muistolle.

Söderkullan kirkon etupihalla sijaitseva muistokivi:

Sipoon kirkko

Kirkkoherra Juha Ilonen, kanttori Tiina Paloniemi.

Söderkullan kirkko

Tuomasmessu

Tuomasryhmää on koonnut Eeva Riutamaa. Liturgi pastori Tanja Louhivuori, puhe Heikki Vestman. Musiikista vastaavat Lasse Riutamaa, Reetta Vestman, Aino-Maija Riutamaa-De Mata, Hannu Wist sekä Seppo J. Järvinen.

Söderkullan kirkko

Rukouspiiri

Tule rukoilemaan yhdessä ja hiljentymään!