Naisten piiri

Naisten piiri Söderkullan kirkko

IhaNaiset naiset pohtivat elämää

Naisten piiri kokoontuu joka toinen torstai parittomilla viikoilla klo 18.30-20.30. Illoissa IhaNaiset naiset pohtivat elämää pintaa syvemmältä lähteenä Raamatun sana. Kokoontumispaikkana on Söderkullan kirkon kokoustila, kahvia voi ostaa edulliseen hintaan Aulacafésta. Yhteyshenkilö on Marita Oksman 050-379 4271

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä