Nuorten avoimet ovet Söderkullassa

Söderkullan kirkko

Nuorten avoimet ovetSöderkullan kirkolla joka tiistai.

Tule hengailemaan, syömään välipalaa, tekemään läksyjä, juttelemaan, pelaamaan biljardia Söderkullan kirkolle, ilta päättyy hartauteen.

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

Söderkullan kirkko

Aulacafé

Aulacafé auki Söderkullan kirkolla

isko- ja nuorten leiri Haminan Vehkarinteessa