Lasten jouluvartti jouluaattona

Lasten jouluvartti jouluaattona Vanha kirkko

Lasten jouluvartit Vanhassa kirkkossa klo 10 ja klo11 johdattavat pienet ja suuret seimen ääreen.

Lapsille sopivan mittainen joulukirkko. Tervetullut on koko perhe, isovanhemmat, kummit ja muut!

Tarvitaan vapaaehtoisia eri-ikäisiä lapsia esittämään evankeliumia kuvaelmassa. Ei harjoituksia, ei vuorosanoja, ei ikärajaa, ei tarvitse osallistua molempiin. Kokoontuminen Kirkonkylän srk talon päiväkerhossa n.30 min ennen jouluvarttia. Siellä jaetaan roolivaatteet ja käydään läpi itse jouluvartti.

Kaikki ovat tervetulleita! Jos haluat osallistua kuvaelmaan, voit ilmoittautua Sonjalle jo nyt. Rohkeasti ja innokkaasti mukaan! :)

Kirkkoa ei ole lämmitetty joten muista pukeutua lämpimästi!

Tilaisuus kestää n.20min.

Sipoon kirkko

Messu

Pastori Maria Kiviniemi, kanttori Tiina Paloniemi, musiikissa mukana Kirsi Vikman

Östersundomin kirkko, Kappelintie 65, Helsinki

Iltaehtoollinen Östersundomin kirkossa

Tule hiljentymään, nauttimaan ehtoollista ja aloittamaan uusi viikko idyllisessä ympäristössä, Helsingin vanhimmassa kirkossa.

Pappila

Naisten keskustelu- ja raamattuilta

Keväällä kokoontumiset Pappilassa, luetaan psalmeja yhdessä, tervetuloa!