Lasten jouluvartti jouluaattona

Lasten jouluvartti jouluaattona Vanha kirkko

Lasten jouluvartit Vanhassa kirkkossa klo 10 ja klo11 johdattavat pienet ja suuret seimen ääreen.

Lapsille sopivan mittainen joulukirkko. Tervetullut on koko perhe, isovanhemmat, kummit ja muut!

Tarvitaan vapaaehtoisia eri-ikäisiä lapsia esittämään evankeliumia kuvaelmassa. Ei harjoituksia, ei vuorosanoja, ei ikärajaa, ei tarvitse osallistua molempiin. Kokoontuminen Kirkonkylän srk talon päiväkerhossa n.30 min ennen jouluvarttia. Siellä jaetaan roolivaatteet ja käydään läpi itse jouluvartti.

Kaikki ovat tervetulleita! Jos haluat osallistua kuvaelmaan, voit ilmoittautua Sonjalle jo nyt. Rohkeasti ja innokkaasti mukaan! :)

Kirkkoa ei ole lämmitetty joten muista pukeutua lämpimästi!

Tilaisuus kestää n.20min.

Söderkullan kirkko

Aulacafé

Aulacafé auki Söderkullan kirkolla

Sipoon kirkko

3. adventtisunnuntain messu

Messussa mukana Esikoiset ry. Messun jälkeen kirkkokahvit ja puurojuhla seurakuntatalolla.