Kynttilänpäivän messu

Kynttilänpäivän messu Sipoon kirkko

Yhteisvastuukeräys 2019 alkaa. Messussa siunataan tehtävään seurakuntamme luottamushenkilöt.

Kirkkoherra Juha Ilonen, avustava liturgi pastori Tanja Louhivuori. Kanttori Marko Korven-Korpinen.

Messussa avustavat nuorisotyönohjaaja Sanna Ahjosaari, Tiina Sinkkonen (laulu) sekä luottamushenkilöt.

Kolehti kannetaan Yhteisvastuukeräykselle, joka tänä vuonna tukee lasten ja nuorten koulutusta kehitysmaissa ja Suomessa.

Messun jälkeen seurakuntatalolla Yhteisvastuukeräyksen esittelyä, uusien luottamushenkilöiden tapaamista sekä kirkkokahvit.

Kynttilänpäivä: Kristus, Jumalan kirkkauden säteily

Söderkullan kirkko

Pääsiäisyön messu sekä nyyttärit messun jälkeen

Kirkkoherra Juha Ilonen, pastori Tanja Louhivuori, kanttori Tiina Paloniemi, yhteisötyöntekijä Pirkko Perilä. Musiikissa mukana Kirsi Vikman. Muita avustajia Mervi Lehikoinen, Teea Lehikoinen, Mauno Ojanen, suntiona Päivi Kyyhkynen. Messun jälkeen nautimme tarjoiluja srk-salissa (mm. salaattia ja lammasta). Halutessasi voit tuoda klo 22.30 jälkeen ennen messun alkamista nyyttärituotteita yhteiseen Pääsiäisyön tarjoilupöytään.

Sipoon kirkko

Pääsiäispäivän messu