Rukoushetki

Rukoushetki Söderkullan kirkko

Hiljenny hetkeksi

Tule hiljentymään ja rukoilemaan yhdessä Söderkullan kirkkoon.

Yhteyshenkilö Liisa Albrecht 040 076 5019

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

Söderkullan kirkko

Pääsiäisyön messu sekä nyyttärit messun jälkeen

Kirkkoherra Juha Ilonen, pastori Tanja Louhivuori, kanttori Tiina Paloniemi, yhteisötyöntekijä Pirkko Perilä. Musiikissa mukana Kirsi Vikman. Muita avustajia Mervi Lehikoinen, Teea Lehikoinen, Mauno Ojanen, suntiona Päivi Kyyhkynen. Messun jälkeen nautimme tarjoiluja srk-salissa (mm. salaattia ja lammasta). Halutessasi voit tuoda klo 22.30 jälkeen ennen messun alkamista nyyttärituotteita yhteiseen Pääsiäisyön tarjoilupöytään.

Rukoushetki

Hiljenny hetkeksi