Söderkullan Raamattupiiri

Luemme ja käsittelemme psalmeja yhdessä.

Yhteyshenkilö Liisa Albrecht, 040 076 5019.

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

Söderkullan kirkko

Pääsiäisyön messu sekä nyyttärit messun jälkeen

Kirkkoherra Juha Ilonen, pastori Tanja Louhivuori, kanttori Tiina Paloniemi, yhteisötyöntekijä Pirkko Perilä. Musiikissa mukana Kirsi Vikman. Muita avustajia Mervi Lehikoinen, Teea Lehikoinen, Mauno Ojanen, suntiona Päivi Kyyhkynen. Messun jälkeen nautimme tarjoiluja srk-salissa (mm. salaattia ja lammasta). Halutessasi voit tuoda klo 22.30 jälkeen ennen messun alkamista nyyttärituotteita yhteiseen Pääsiäisyön tarjoilupöytään.

Sipoon kirkko

Pääsiäispäivän messu

Pastori Mirkko von Hintze, kanttori Marko Korven-Korpinen, kirkkokuoro

Östersundomin kirkko, Kappelintie 65, Helsinki

Iltaehtoollinen Östersundomin kirkossa

Tule hiljentymään, nauttimaan ehtoollista ja aloittamaan uusi viikko idyllisessä ympäristössä, Helsingin vanhimmassa kirkossa.