Aamiainen Söderkullan kirkolla

Söderkullan kirkko

Tervetuloa keskiviikkoisin ilmaiselle aamupalalle hyvään seuraan, tarkoitettu kaikille sitä tarvitseville :)

.

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

Söderkullan kirkko

Aamiainen Söderkullan kirkolla

Olohuone

Tervetuloa viettämään aikaa yhdessä!

Yhteinen lounas

Kerran kuukaudessa yhteinen lounas lähetystyön hyväksi!