Söderkullan Raamattupiiri

Luemme ja käsittelemme psalmeja yhdessä.

Yhteyshenkilö Liisa Albrecht, 040 076 5019.

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

Sipoon kirkko

Papinsaari 1 -rippikoulun konfirmaatio

Pappila

Nuotioilta Pappilassa

Nuotioillat ovat kaikille tarkoitettuja vapaamuotoisia tilaisuuksia joita pidetään kodeissa tai seurakunnan tiloissa. Illassa pientä ohjelmaa, laulua ja yhdessäoloa seurakunnan työtekijän vetämänä. Lisäksi pientä tarjoilua.