Aamiainen Söderkullan kirkolla

Söderkullan kirkko

Tervetuloa keskiviikkoisin ilmaiselle aamupalalle hyvään seuraan, tarkoitettu kaikille sitä tarvitseville :)

.

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

Pappila

Nuotioilta Pappilassa

Nuotioillat ovat kaikille tarkoitettuja vapaamuotoisia tilaisuuksia joita pidetään kodeissa tai seurakunnan tiloissa. Illassa pientä ohjelmaa, laulua ja yhdessäoloa seurakunnan työtekijän vetämänä. Lisäksi pientä tarjoilua.

Sipoon Vanha kirkko

Vanhan kirkon iltahetki

Tarjolla runoja, soittoa, laulua ja teksti.