Perheiden retki Laamatilalle

Perheiden retki Laamatilalle

Pukkila

Huhtikuussa järjestämme perheiden retken Hutkon laama- ja eläintilalle Pukkilaan!

Retkellä pääsee tutustumaan tilan eläimiin, ruokkimaan ja vaikka taluttamaan laamaa, lammasta, aasia, ehkä vuohtakin. Sään mukainen kulutusta kestävä vaatetus on välttämätön. Vierailu on osittain ulkona. Vaatteiden täytyy olla sellaiset, että saavat likaantua ja niihin saa tarttua eläinten hajua.

• Lähtö:
    klo 12.30 Söderkullan kirkolta (Neiti Miilin tie 2)
    klo 12.45 Kirkonkylän seurakuntatalolta (Iso Kylätie 1)

• klo 14-17 ohjattua ja vapaata ohjelmaa sekä eväiden syönti Hutkossa.

• Paluu:
    Kirkonkylään Sipoossa n. klo 18
    Söderkullan kirkolle n. klo 18.15

Ilmoittautuminen retkelle viimeistään su 14.4.  sipoonseurakuntanuoret@gmail.com

Hinta: 15€/ aikuinen, lapset ilmaiseksi. Hintaan sisältyy kuljetus ja ohjelma, ruokailun jokainen huolehtii itse. Omat eväät tulee varata mukanaan, ruokailemme eväsretken muodossa pienellä terassilla ja sen ympäristössä. Käytössämme on puugrilli.

Lisätietoja saa Sonjalta ja Sanskulta!

Luontoperhekerho

Kesäkuussa keskiviikoisin, vaihtuvilla teemoilla. Lue lisää!

Papinsaari

Papinsaaren retkipäivä!

Mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuus uintiin, saunomiseen ja grillaamiseen, retki sopii hyvin myös perheille! Omat eväät mukaan, tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja keksejä.