Seppelten lasku ja hartaus / Kansallinen veteraanipäivä

Lilla Villan / Vanha kunnantalo

Yhteistyössä Sibbo Svenska Församling ja Sipoon kunta.

14.00 Kansallinen veteraanipäivä, Lilla Villan. Seppeltenlaskuhartaus vanhan kunnantalon veteraanikiven luona.

Sipoon kunnan sivuilta

"Kansallinen veteraanipäivä 27.huhtikuuta 2019

Sipoon kunta kutsuu kaikki sipoolaiset talvi- ja jatkosodan veteraanit ja heidän vaimonsa sekä sotalesket viettämään kansallista veteraanipäivää.

Sipoossa kansallisen veteraanipäivän vietto käynnistyy kunniakäynnillä Nikkilässä Vanhan kunnantalon (Lilla Villan) luona olevalle Veteraanikivelle klo 14.00.

Tämän jälkeen kunta tarjoaa perinteiseen tapaan hernekeittoa Vanhalla kunnantalolla (Lilla Villan).

Kunnanhallitus"

Rukoushetki

Hiljenny hetkeksi

Iltaehtoollinen

Lähetystyöntekijä Jaakko Lavoniuksen siunaaminen tehtävään. Ennen messua klo 17.30 Jaakko kertoo työstään Boliviassa. Tervetuloa kuuntelemaan, tarjolla on myös kahvia/teetä ja pientä purtavaa.