Lapsikuoro Välke / Söderkulla

Söderkullan kirkko

Lapsikuoron harjoitukset kirkolla

Kuoro on erityisesti alakoululaisille lapsille tarkoitettu, joukossamme on niin vasta-alkajia kuin useamman vuoden kuoroa harrastaneita. Kuoron lukukausi pitää sisällään harjoitusten lisäksi jumalanpalveluksissa ja seurakunnan eri tilaisuuksissa esiintymisiä, sekä hauskaa yhdessä oloa.

Harjoittelemme torstaisin
Söderkullan kirkossa klo 15-15.45 (Neiti Miilintie 2)
Kirkonkylän seurakuntatalolla klo 16-16.45 (Iso Kylätie 1)

Tervetuloa laulamaan, sinä alakoululainen, toivomme mukaan paljon uusia kuorolaisia iloitsemaan yhteisestä lauluharrastuksesta!

Lisätietoja kanttori Tiina Paloniemi 050 520 5805

Papinsaaren retkipäivä!

Mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuus uintiin, saunomiseen ja grillaamiseen, retki sopii hyvin myös perheille! Omat eväät mukaan, tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja keksejä.