Nuorten avoimet ovet Söderkullan kirkko

Älä jää ulos, vaan tule sisälle, Söderkullan kirkon ovet ovat auki!

Söderkullan kirkon alakerran ovet ovat auki nuorille joka tiistai. Tervetuloa pelailemaan, syömään välipalaa, istumaan ja jutustelemaan. Tule pieneksi hetkeksi tai vaikka koko illaksi.  Ilta päättyy hartauteen. .

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.