Aamiainen Söderkullan kirkolla

Söderkullan kirkko

Tervetuloa keskiviikkoisin ilmaiselle aamupalalle hyvään seuraan, tarkoitettu kaikille sitä tarvitseville :)

.

Nuorisotyönohjaaja / Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijä

Nuorisotyönohjaaja Pirkko Komulainen on nimetty Etelä-Sipoon yhteisötyöntekijäksi. Tehtävä liittyy uuden Söderkullan kirkon ympärille syntyvän työn kehittämiseen. Yhteisötyöntekijän tehtävänä on verkostoitua eri Etelä-Sipoon yhteisöihin ja kehittää toimintaa yhdessä muiden seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Yhteisötyöntekijä toimii myös uudenlaisen toimintakulttuurin kehittäjänä. Seurakuntaneuvosto nimitti Pirkon yhteisötyöntekijän määräaikaiseen tehtävään kolmeksi vuodeksi 1.6.2018-31.5.2021.

Sipoon Vanha kirkko

Vanhan kirkon iltahetki

Tarjolla runoja, soittoa, laulua ja teksti.

Papinsaari

Papinsaaren retkipäivä!

Mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuus uintiin, saunomiseen ja grillaamiseen, retki sopii hyvin myös perheille! Omat eväät mukaan, tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja keksejä.

Papinsaari

Nuotioilta Papinsaaressa

Lähtö klo 18 Gumbostrandin rannasta (P-paikka: Gumbontie 215, Västerskog), paluu samaan paikkaan klo 21. Ilmoittautuminen venekuljetukseen viimeistään ma 8.7. Kirkkoherranvirastoon 09 239 1525 (ma-pe klo 9-12).