Perheiden retki Vivamon Raamattukylään Lohjallle

Vivamon Raamattukylä, Lohja

Tervetuloa nauttimaan päivästä Vivamon Raamattukylän ihanassa ympäristössä!

Osallistumme ulkoilmaesitykseen, joka kertoo Raamatunkertomuksen "Laupias Samarialainen". Tämä musiikkinäytelmä toteutetaan ja vaelluksen muodossa. Tarvitset hyvät kengät ja sään mukaisen vaatetuksen.

Esityksen jälkeen on mahdollista ostaa lounas aik. 11,50€ ja lapset 3 – 12v. 8,50€. Halutessasi voit tuoda omat eväät.

Voit myös tutustua lähemmin ja alueeseen Kansan Raamattuseuran sivustolla www.vivamo.fi – Vivamon Raamattukylä Näytelmästä:https://www.kansanraamattuseura.fi/…/…/laupias_samarialainen

Lähtö yhteiskuljetuksella, Packalén Bus, Nikkilästä Kirkonkylän seurakuntatalolta (Iso Kylätie 1) klo 9.00 ja Söderkullan kirkolta (Neiti Miilin tie 2) n. klo 9.15. Paluu Söderkullan kirkolle n. klo 16 ja Kirkonkylän seurakuntatalolle n. klo 16.30.

Retkimaksu on 15€ /aikuinen, lapset osallistuvat ilmaiseksi. Retkimaksu kerätään käteisenä ennen bussiin nousemista, pyydämme tuomaan tasarahan kiitos. Hintaan sisältyy kuljetus sekä näytelmä.

Ilmoittautuminen retkelle viimeistään 14.5. lapsityönohjaaja Sonjalle
sonja.krogars@evl.fi / 050- 496 6937

Seuraavat tiedot tarvitaan ilmoittautumisen yhteydessä;
Tieto siitä tuletko kyytiin Nikkilästä vai Söderkullasta. Jokaisen osallistujan nimi, lapset ja aikuiset mainittu erikseen. Osallistuvan aikuisen puhelinnumero. Ilmoita myös mahdollisesta ruokailusta ja tarvittavasta ruokavaliosta. Ruokailusta ilmoitetaan koko ryhmän osalta, mutta jokainen maksaa sen itse paikan päällä.

Luontoperhekerho

Kesäkuussa keskiviikoisin, vaihtuvilla teemoilla. Lue lisää!

Papinsaari

Papinsaaren retkipäivä!

Mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuus uintiin, saunomiseen ja grillaamiseen, retki sopii hyvin myös perheille! Omat eväät mukaan, tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja keksejä.