Luontoperhekerho

Luontoperhekerho Seurakuntatalo

Kesäkuussa keskiviikoisin, vaihtuvilla teemoilla. Lue lisää!

Luontoperhekerhossa olemme ulkona nauttien toistemme seurasta, peleistä, leikeistä ja eväistä. Hiljennymme ja rauhoitumme myös hetkeksi viettämään hartauden.Kerho kokoontuu Sipoon Kirkonkylällä seurakuntatalossa (Iso Kylätie 1) päiväkerhotilan päädyssä olevassa pienessä leikkipuistossa ja viereisellä nurmialueella. Mukaan tarvitset omat eväät, sään mukaisen vaatetuksen ja retkipeiton. (Sateella olemme sisällä päiväkerhotilassa)

5.6. ”Tutki & ihmettele”
Mitä kaikkea maailmasta löytyy ja mistä se on tullut?
Miten mahtava onkaan luonto ja sen kaikki eläimet!
Keräämme luonnonaarteita, ihastelemme ja lajittelemme niitä.

12.6. ”TEHTÄVIÄ JA LUPAUKSIA”
Nooa sai suuren tehtävän, tervetuloa mukaan rakentamaan arkkia
ja tätä suurta kertomusta. Kerhossa sään salliessa vesileikit.

19.6. ”HYVIÄ TEKOJA”
Löydätkö ne esineet, jotka eivät kuulu luontoon?
Tarvitsemme toisiamme – leikimme isolla leikkivarjolla.

Papinsaaren retkipäivä!

Mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuus uintiin, saunomiseen ja grillaamiseen, retki sopii hyvin myös perheille! Omat eväät mukaan, tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja keksejä.