Perheiden retkipäivä NOARKkiin

Perheiden retkipäivä NOARKkiin

Porvooseen

Ilmoittautuminen on jo päättynyt, lisätietoja saa Sonjalta!

Lisätietoja saa Sonjalta.

Tule ihmettelemään ja tutustumaan NOARK –pienoismaailmaan! (Tapahtuman kuva Noarkin sivulta noark.fi)

Pienoismalleja Suomesta ja maailmalta, maiseman läpi kulkee sähköjunarata. Meillä on opas kertomassa näyttelyistä sisä- ja ulkotiloissa, ja pihapiirissä voi viettää aikaa omatoimisesti. Retkellä on mahdollista syödä omat eväät tai omakustanteisesti käyttää kahvilan palveluja. Junarata on maksullinen, eikä sisälly retkihintaan. NOARK:in kahvilan yhteydessä on myymälä, josta voi ostaa monenlaisia tuotteita.

Ilmoittautuminen viimeistään ma 20.5.
lapsityönohjaaja Sonjalle: sonja.krogars@evl.fi / 050 496 6937
Seuraavat tiedot tarvitaan ilmoittautumisen yhteydessä;
jokaisen osallistujan nimi, lapset ja aikuiset mainittu erikseen. Osallistuvan aikuisen puhelinnumero.

Retkimaksu on 10€ /aikuinen, lapset osallistuvat ilmaiseksi.
Maksu kerätään käteisenä ennen bussiin nousemista (tasaraha!) Hintaan sisältyy kuljetus sekä näyttely. Retkipäivään osallistuu myös seurakunnan kesäkerhoon osallistujat.

Lähtö yhteiskuljetuksella (Packalén Bus)
klo 11.30 Nikkilästä, seurakuntatalolta, Iso Kylätie 1
paluu samaan paikkaan klo 16 mennessä.

Voit myös tutustua lähemmin Samaria yhdistyksen NOARK worldiin www.noark.fi tai facebook-sivujen kautta.

Papinsaari

Papinsaaren retkipäivä!

Mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuus uintiin, saunomiseen ja grillaamiseen, retki sopii hyvin myös perheille! Omat eväät mukaan, tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja keksejä.

Papinsaari

Papinsaaren retkipäivä!