Koulunsa aloittavien leiripäivä Pappilassa

Koulunsa aloittavien leiripäivä Pappilassa Pappila

Leiripäivä koulun aloittaville Pappilassa, Sipoon kirkon vieressä. Mukava tapa kokeilemaan, millaista leirillä on.

Ilmoittautuminen viimeistään ke 31.7. Ninalle tai Sonjalle:
nina.okkonen@evl.fi tai sonja.krogars@evl.fi.

Kerro ilmoittautuessa osallistujan nimi, ruoka-allergiat/-valiot, muut mahdolliset huomioitavat asiat sekä huoltajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Päivä on maksuton. Leiripäivä päättyy koulunsa aloittavien siunaamiskirkkoon Sipoon kirkossa klo 16.

Papinsaaren retkipäivä!

Mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisuus uintiin, saunomiseen ja grillaamiseen, retki sopii hyvin myös perheille! Omat eväät mukaan, tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja keksejä.