Perheiden retki Kissojen yöhön

Perheiden retki Kissojen yöhön

Korkeasaari zoo, Helsinki

”Kun illat pimenevät, kissapedot lähtevät liikkeelle. Eläintarhan tunnelmallista yötä valaisevat elävät tulet ja kiiluvat kissansilmät. Kuule urosleijonan karjaisut ja näe nuorten tiikerien leikit.” – Korkeasaari Zoo

Tule mukaan seikkailemaan, illan hämärtyessä, Korkeasaaren eläintarhaan! Mukaan lasten kanssa voi lähteä, vaikka äiti, isä, mummo, pappa, setä, täti, kummi. Retken hinta on 20€ aikuinen ja lapset ilmaiseksi. Hinta sis. pääsylipun ja kuljetuksen. Maksu kerätään käteisenä bussimatkan aikana. Omat eväät mukaan tai varaa rahaa ruokailuun. Korkeasaaressa on omia ruokapaikkoja ja putiikkeja, joista voi ostaa retkimuistoesineitä.

17.30 Lähtö Nikkilästä (Iso Kylätie 1)
17.45 Lähtö Söderkullasta (Neiti Miilin tie 2)
22.00 Paluu Söderkullaan
22.15 Paluu Nikkilään

Ilmoittautuminen viimeistään 25.8. Sonjalle:
sonja.krogars@evl.fi

Ilmoittautumisessa tarvittavat tiedot;
-jokaisen osallistujan etu- ja sukunimi
-lapsen ikä retkellä
-yhden osallistuvan aikuisen puhelinnumero
-lähtöpaikka, Söderkulla / Nikkilä

HUOM! Paikkoja rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Retken aikana lapset ovat oman aikuisen vastuulla. Retkeläiset on tapaturmavakuutettu seurakunnan puolesta. Retkestä ei tule erillistä kirjettä.

Söderkullan kirkko

Aamiainen kirkolla

Tervetuloa yhteiseen pöytään!
ti 1.10.2019 klo 18.00 - ma 7.10.2019 klo 19.30

Pappila

Pappilan parisuhdeillat

Pappilan parisuhdeillat luentoineen jatkuvat taas syksyllä. Mukaan ei tarvitse ilmoittautua, vain lastenhoidintarve pitää ilmoittaa etukäteen!

Söderkullan kirkko

Aamiainen kirkolla